Konyháinkba végre megérkezik a világ legélesebb kardját létrehozó 700 éves technológia.

19/04/2024 | Szerző: Gáspár Vilmos

Összegzés: Egy vadonatúj japán startup arra törekszik, hogy megszüntesse a kiváló minőségű konyhakések nagy evőeszköz-monopóliumát azáltal, hogy a szamurájkardok mögötti ősi technológiát a szélesebb közönség elé terjeszti. A nagy márkák szabadalmi okokból tiltakoztak és megpróbálták blokkolni őket, de a startup itt van, hogy megmutassa, senkinek nincsenek jogai egy évszázados hagyományhoz. Mindenkié.

Olyan nehéz jó, megfizethető konyhakést találni:

Unod már az olcsó késeket, amelyek alig vágják át az uborkádat, nemhogy valami puhát? Utálod, hogy minden évben új kést kell vásárolnod, mert a régi unalmas vagy rozsdás lett? Nem utálja, hogy úgy tűnik, hogy az összes kést valami véletlenszerű szakács tervezte, az összes markolat egyedül neki és neki illik? Nos, a bajaidnak vége van. Ez az új kés teljesen elképesztő.

Kiváló minőségű konyhakéseket nehéz találni. Azok, amelyeket bármelyik régi készüléküzletben talál, egy év után használhatatlanná válnak, lehet, hogy két év használat után, ha óvatos. És az ergonómia vagy a kényelem figyelmen kívül hagyásával készülnek.

A séfkések egy másik történet. Állandó munkára tervezték őket, nap mint nap, élesek, kényelmesek és nagyon jól néznek ki a főzőműsorok fényképezőgépén.

De kegyetlenül drágák is.

És itt van a titok. Valójában nem kell. Magas áraik oka nem más, mint marketing és a gyártók közötti nem hivatalos vállalati megállapodások a prémium piac stabilan tartása érdekében.

De ennek a monopóliumnak hamarosan vége lesz.

Az ősi találkozik a modernnel

Naifu Pro-nak hívják. Ez egy kés, amely egyszerre új és régi. Új, mint a modern gyártási módszereket használja, de a régi, mint a mai napig ugyanazokat a technikákat használja, amelyeket több mint 700 éve használnak a világ legélesebb kardjainak elkészítéséhez. És végre megengedheti magának, hogy legyen egy a konyhájában is.

Bár a japánok nem túl okosak vagy eredetiek az angol terméknevezéssel, biztosan tudják, hogyan kell egy csúcs kést készíteni. A hagyományos technikák, amikor egy acéldarabot 300-szor összehajtanak, hogy a lehető legvékonyabb, legélesebb, mégis tartósabb él legyen, valójában nem is olyan drága, csupán egy olyan emberre volt szükség, aki hajlandó volna megállni a marketing gépek előtt a prémium kés monopóliumának.

És végre itt van. Olyan éles kés, amelyhez alig kell nyomást gyakorolni a szeletelésre, csakúgy, mint amilyen a tévében található séfnél van, kivéve a jobbat és sokkal tisztább árcédulát.

Szamuráj kés?

Azt gondolhatná, hogy csak szuper éles, és soha nem veszíti el az élét, elegendő egy csúcsminőségű kés elkészítéséhez, de a japánok nem álltak meg itt.

A speciálisan kialakított fogantyú és tartólyuk biztosítja, hogy bármilyen méretű és formájú ember kényelmesen és biztonságosan tudja használni a Naifu Pro-t.

A japánok hagyományos kardkészítési módszerei lehetővé teszik számukra egy rendkívül tartós és vékony, éles perem létrehozását. Ez a kis szamurájkés ezt teljes mértékben kihasználja, és elég éles a dobozból, hogy kettéhasítson egy hajszálat. Ez a figyelemre méltó élesség valójában egy másik célt szolgál, mivel soha nem csúszik, nem csúszik és nem ragad el, csak tisztán átvág, vagyis véletlenül nem szúrja le magát egy igazán kemény steak miatt.

A Naifu Pro valóban figyelemre méltóan átgondolt konyhai felszerelés:

Ergonomikus – a Naifu Pro a maximális kényelem érdekében készült, és őszintén szólva csak hűvös megjelenést is nyújt.

Szamuráj osztályú élesség – A hagyományos japán gyártási módszerek azt jelentik, hogy ez az acél kés rendkívül éles, extra vékony és rendkívül tartós. Teljesen lehetséges, hogy évekig elmennél, mielőtt észrevennéd a legkisebb zsetont is.

Minél élesebb a kés, annál biztonságosabb – a Naifu Pro olyan éles, hogy bármit tisztán átvág, csökkentve a sérülés kockázatát.

Igazi séfkés – a Naifu Pro egy vágás (szójátéknak szánt), csak egy közönséges konyhakés, és az ezzel készített ételkészítés minősége megmutatkozik.

Extra stílusos – említettük, hogy nagyon jól néz ki? Valójában ugyanolyan jól illik a késrajongókhoz, mint egy szakácsokhoz.

A Naifu Pro mindenképpen egy felső szintű konyhakés, amely bárki főzését legalább pár szinttel megemelheti. De mint említettük, ez csak a fele az oka annak, hogy létrehozták.

A másik fele az, hogy mindenki számára megfizethető legyen. Az igazság az, hogy egy ilyen jó minőségű kés elkészítése nem olyan drága, mint azt a nagy főzőshow-márkák elhinnék. A startup ezt bebizonyította azzal, hogy létrehozásának normál kiskereskedelmi árát csupán 28780 Ft határozta meg. Ez már jóval kevesebb, mint bármelyik nagy márkájú szakács kés, de itt nem áll meg. A Naifu Pro globális bevezetését hatalmas 50%-os kedvezmény és ingyenes nemzetközi szállítás kíséri. Mindezt azért, hogy teljesen lebontsák a piaci tisztességtelen monopóliumot. Most már csak 14390 Ft kaphatja meg Naifu Pro készülékét.

Teljesen imádunk minden olyan terméket, amely egyesítheti a kiváló minőséget és a megfizethetőséget, és a Naifu Pro mindenképpen kipipálja az összes dobozt. Szívből ajánlhatjuk ezt a csodálatos kést, és megkérhetjük, hogy támogassa a piaci monopóliumok elleni küzdelmet. Gyorsan megkapja, mielőtt véget ér az eladás.

 

De ne csak minket hallgasson! Ezek az emberek szeretik a Naifu Pro-t:

„Még annak is, aki korántsem áll közel egy profi szakácshoz, ez a kés valóban hatalmas változást hoz. Vágásai olyan simák és tiszták, mintha minden, amit áttettem, vajból készült. Nagyon szeretem.”

„Őszintén szólva azt hiszem, láttam egy hirdetést erről, csak azért, mert késgyűjteményem van, és a kormány nyomon követi a telefonomat. Pedig azonnal kaptam egyet. Csak nézze meg, elegáns, masszív, hagyományos, modern, egyszerre. Igazából nem főzök vele, de almafogyasztáshoz szeretem használni. Rosszul érzem magam.”

„Tudom, hogy ez állítólag egy szakács kés az egyszerű ember számára, de létezik olyan, mint egy szegény szakács. Egyike vagyok azoknak, és hogy ilyen minőségű kést kaphattam ezért az árért, az egy év alatt istenfélelem volt, amikor valóban egyetlen szükségtelen centet sem tudtam megkímélni. Nagyon szépen köszönöm!”

 

Következtetés: megéri megvenni?

Ha egyszerűen átugrott itt olvasás nélkül, akkor csak 100%-ban igent mondunk. Ha szorgalmasan olvassa végig a cikket, és ezt köszönjük, akkor csak 100%-os igent mondunk.

Ha jobban akar főzni, kevesebbet vágjon magának és kevesebb pénzt költsön, akkor ne habozzon. A Naifu Pro igazi bizalmatlanság. Már nem kell zsaroló árat fizetnünk egy kiváló minőségű konyhakésért. Szerezz egyet, szerezz egyet a barátaidnak is.

Előnyök:

  • Extra éles
  • Ergonomikus
  • Biztonságos használat
  • Tartós
  • Könnyű és kényelmes

Hátrányok:

  • Nagy kereslet, de rendkívül korlátozott a kínálat

 

Hogyan szerezhetem be a Naifu Pro-t?

Most, hogy tudatában van annak, hogy a felső polcos kés megszerzéséhez nem kell a legfelső polc árát fizetnie, bizonyára viszketnie kell, ha ilyeneket szeretne kapni, ezért íme az egyszerű lépések:

  1. Javasoljuk az eredeti Naifu Pro megrendelését a hivatalos weboldalról itt.
  2. Nyissa ki a dobozt, csodálja meg és kezdje el a vágást!


AKCIÓ
: Most 50% kedvezménnyel és korlátozott ideig ingyenes szállítással!

Ide kattintva igényelheti Naifu Pro készülékét 50% kedvezménnyel – korlátozott ideig ingyenes világszerte történő szállítás >>>